Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός | Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σαιζόν!

Παναρκαδικός | Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σαιζόν!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού η πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2017-2018. Μια πρώτη προπόνηση που ξεκινάει με αισιοδοξία και διάθεση η ομάδα να δημιουργήσει ένα σύνολο και μια ομάδα που θα έχει στόχο μια πιο ανταγωνιστική πορεία από την περσινή! Μια πρώτη προπόνηση που μπορεί να βρήκε ένα ελλιπές ρόστερ στο γήπεδο, αλλά μέρα με τη μέρα με βάση τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας θα ενισχυθεί και αριθμητικά αλλά και ποιοτικά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Αναλυτικότερα λοιπόν η «επίσημη» πρώτη του Παναρκαδικού βρήκε 20 συνολικά ποδοσφαιριστές να δίνουν το αγωνιστικό παρών στο γήπεδο, σε μια προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:30, αλλά λόγω της προετοιμασίας και κάποιας ομιλίας που προηγήθηκε προς τους παίκτες από το μέλος της διοίκησης κ. Κωστόπουλο και τον κόουτς Γιώργο Αντωνόπουλο, ξεκινήσει κατά τις 19:15.

Χαλαροί ρυθμοί στην πρώτη ημέρα…

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας όπως ήταν αναμενόμενο κυμάνθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με τους παίκτες αρχικά να πραγματοποιούν χαλαρό τρέξιμο και στη συνέχεια να ακολουθούν δρομικές ασκήσεις και διατάσεις υπό την καθοδήγηση του στενού συνεργάτη του κ. Αντωνόπουλου, Θανάση Παπαζαφειρόπουλο.

Το δεύτερο σκέλος της προπόνησης περιλάμβανε μπάλα και άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας με χωρισμένους τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες. Ο κ. Αντωνόπουλος έδωσε βαρύτητα στο δεύτερο μισό της πρώτης προπόνησης στην κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους παίκτες τόσο σε περιπτώσεις με τα μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς αυτήν.

Η προπόνηση της ομάδας ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:30 με τους παίκτες να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια.

Πιο έντονοι ρυθμοί στη συνέχεια…

Η πρώτη μέρα προετοιμασίας του Παναρκαδικού όπως προαναφέραμε ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς. Άλλωστε όπως αναφέρθηκε παραπάνω υπήρχαν αρκετές απουσίες και ελλείψεις, με τις επόμενες ημέρες να αναμένεται σταδιακά όλη και μεγαλύτερη προσέλευση από νέα πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά από την Τετάρτη οι προπονήσεις του Παναρκαδικού θα γίνουν διπλές με την ομάδα να προπονείται τόσο πρωί όσο και το απόγευμα και φυσικά η ένταση σταδιακά να είναι όλο και πιο αυξανόμενη!

Οι παρουσίες της πρώτης ημέρας…

Αρκετοί περίμεναν την πρώτη ημέρα προετοιμασίας στον Παναρκαδικό προκειμένου να δουν από κοντά ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα χρονιά. Το «Κόντρα Επίθεση» βρέθηκε στο γήπεδο και σ’ αυτή την πρώτη προπόνηση ανάμεσα στους 20 ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα μεταξύ άλλων ήταν οι Καδάς, Μπούτας, Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Αρδάμης και Αρώνης. Πρέπει πάντως να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί γιατί ακόμη κάποιοι παίκτες δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκονται στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού πριν την πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2017-18.

Επίσης σε επίπεδο νέων προσώπων στο γήπεδο βρέθηκαν και συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση οι Νάτσης, Τσιώλης, Μπινιώρης, Απειρανθίτης, Τσέκος, Στρέμπας, ενώ παρουσία έδωσαν και οι Τζώρτζ, Ντρέου, Θεοδωράκης, Καναβέτας Αποστ. και Αλέμης. Από τους παραπάνω παίκτες κάποιοι θεωρούνται δεδομένοι και κάποιοι υπό δοκιμή κάτι που το «Κόντρα Επίθεση» θα αναλύσει σε επόμενο ρεπορτάζ!

Κωστόπουλος: «Πιο ανταγωνιστική ομάδα από την περσινή»

Στους εκπροσώπους του Τύπου λοιπόν μίλησε το μέλος της διοίκησης του Παναρκαδικού κ. Βασίλης Κωστόπουλος, αναφερόμενος στη νέα χρονιά που ουσιαστικά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας. Αναφορικά με την πρώτη μέρα προετοιμασίας ο κ. Κωστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα για την ομάδα μας αν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας μας και τα παιδιά να έχουν Υγεία πάνω απ’ όλα και μπορέσουν να πετύχουν και τους προσωπικούς τους στόχους. Φέτος είναι μια μεταβατική χρονιά. Επιχειρείται μια ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας από τη διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον Αστέρα που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται αυτή η πολύ καλή συνεργασία. Θέλουμε φέτος να δημιουργήσουμε ένα κράμα από παλαιούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, γνώστες της κατηγορίας σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά που έρχονται και τα οποία έχουν πολλές φιλοδοξίες».







Σε ότι έχει να κάνει με τις επόμενες κινήσεις ο κ. Κωστόπουλος πρόσθεσε: «Εννοείται πως το ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ήδη στα σκαριά για είναι αρκετές μεταγραφές. Δουλεύουμε όλες τις μετεγγραφικές κινήσεις που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, αλλά και σε συνεργασία με τον Αστέρα. Σίγουρα θέλουμε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή. Πέρυσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Δεν ήταν τόσο πετυχημένη όσο περιμέναμε αγωνιστικά. Διοικητικά ήταν αφού ούτως ή άλλως φέτος για τρίτη χρονιά θα συνεχιστεί μια συνεργασία η οποία έχει δώσει ζωή τόσο στον Παναρκαδικό και βοηθάει και τις δύο ομάδες, τόσο τον Παναρκαδικό όσο και τον Αστέρα. Σίγουρα υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις έμπειρων παικτών και σημαντικών για το σύλλογο, αλλά θεωρώ ότι θα αντικατασταθούν με ακόμη καλύτερους παίκτες και σίγουρα θα πετύχουμε και τους στόχους μας γιατί ως γνωστόν η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ ανταγωνιστικό και απ’ ότι φαίνεται και φέτος θα είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί φαίνεται ότι θα μειωθούν ομάδες και περισσότερες ομάδες που θα υποβιβάζονται».

Τέλος αναφορικά με το αν ο προγραμματισμός σχετίζεται και με τις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής ο κ. Κωστόπουλος είπε: «Εννοείται ότι δεν μας απασχολεί ο προγραμματισμός των άλλων ομάδων ή το προφίλ της νέας Γ’ Εθνικής. Εμάς μας απασχολεί η ενίσχυση του Παναρκαδικού. Κινούμαστε με γνώμονα το καλό της ομάδας. Οι φίλοι της ομάδας δεν πρέπει να ανησυχούν. Άλλωστε η διοίκηση δουλεύει ειδικά τον τελευταίο μήνα πάρα πολύ όλες τις μετεγγραφικές κινήσεις και τις περαιτέρω ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ. Κοιτάμε μόνο το καλό της ομάδας και κοιτάζουμε εμείς να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα το πετύχουμε και παράλληλα θα πετύχουμε και τους στόχους μας».



Αντωνόπουλος: «Πάνω στο ίδιο πλάνο θα κινηθούμε και φέτος»

Από την πλευρά του για ανανέωση και νέα πρόσωπα μίλησε και ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναφορικά με το νέο ξεκίνημα ο κόουτς του Παναρκαδικού σχολίασε: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια χρονιά με Υγεία και να είμαστε όλοι Υγιείς. Όσον αφορά τα αγωνιστικά η ομάδα εδώ και δύο χρόνια τώρα όπου έχω αναλάβει εγώ προπονητής έχει ένα στόχο να φτιάχνει μια ομάδα για ανταγωνιστική πορεία. Με μικρά παιδιά ως επί το πλείστων μα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ντόπια παιδιά και κάποιους παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάνω στο ίδιο πλάνο θα κινηθούμε και φέτος. Ήδη ήρθαν κάποια παιδιά από τις ακαδημίες του Αστέρα. Ίσως έχουμε και 1-2 ακόμη προσθήκες από εκεί. Πήραμε κάποια παιδιά από την Αρκαδία που στην ουσία υποκαθιστούν κάποιους άλλους οι οποίοι αποφάσισαν να φύγουν από την ομάδα και ο επόμενος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσθέσουμε στην ομάδα 2-3 παιδιά έμπειρα ώστε να βοηθήσουμε και αυτούς και να κάνουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, ώστε να χαίρονται τα παιδιά αυτό που κάνουν στο γήπεδο, ο κόσμος να χαίρεται να μας βλέπει και όπου είναι δυνατόν να φτάσουμε να φτάσουμε μέσα από την προσπάθειά μας!».

http://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...