Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με 6-1 κέρδισε ο Αστέρας τον Ατρόμητο!

Με 6-1 κέρδισε ο Αστέρας τον Ατρόμητο!
Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 6-1 του Ατρόμητου. Δύο γκολ ο Δουβίκας, τραυματίας αποχώρησε ο Gondo.
 
Στις πρώτες στιγμές της αναμέτρησης ο Ατρόμητος είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και άσκησε πίεση ψηλά.

Από το 10ο λεπτό κι έπειτα ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με εξαίρεση το γκολ που δέχθηκε στο 16' από κοντινή προβολή του Diguini, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα.

Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Gondo και αφού η μπάλα κόντραρε στο τείχος. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Τριανταφυλλόπουλος σκόραρε με προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Isnaldo.

Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καταιγιστικός και εξαιρετικά αποτελεσματικός. Το 3-1 προήλθε από φανταστικό γκολ του Κυριακόπουλου με βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να καρφώνεται στο "παραθυράκι" του Θεοδωράκη.

Στο 62' ο Stanisavljevic με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Δουβίκα, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του τραυματία Gondo, και ο νεαρός φορ αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.  

Ο Δουβίκας σκόραρε ξανά στο 85' όταν μετά από ωραία κούρσα και σέντρα του Mazza από τ' αριστερά, πήρε τη σωστή θέση μέσα στην περιοχή και σκόραρε με κεφαλιά.  

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Stanisavljevic με εκτέλεση φάουλ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ  

ΑΣΤΕΡΑΣ: 30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 33. Selin, 2. Dudu, 13. Τσουκαλάς, 19. Τσιλιανίδης, 20. Jang, 9. Isnaldo, 6. Gondo. 

Αγωνίστηκαν και οι: 28. Δουβίκας, 7. Mazza, 17. Iglesias, 22. Igor, 69. Zouma, 35. Ευαγγέλου, 38. Robert, 8. Madinda, Stanisavljevic.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...