Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπερήφανη η Ελλάδα για το "χρυσό κορίτσι" - Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη! (vd)

Υπερήφανη η Ελλάδα για το "χρυσό κορίτσι" - Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη! (vd)
Η Κατερίνα Στεφανίδη... έκανε πλάκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κι αφού το εξασφάλισε στα 4.82μ. έφτασε τον πήχη μέχρι το 5.02μ., γνωρίζοντας την αποθέωση από το αγγλικό κοινό!

Είναι η μεγάλη Αικατερίνη του παγκόσμιου επί κοντώ. Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε και πάλι το θαύμα της και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Ενα μετάλλιο που το πήρε για... πλάκα, όπως αποδεικνύεται και από τα άλματά της!

Η Στεφανίδη εξασφάλισε το χρυσό με 4.82μ, αλλά δεν της έφτανε! Εκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια στα 4,89 κι όχι μόνο δεν εγκατέλειψε, αλλά πήγε να δοκιμάσει στο 4.91μ, το οποίο το ξεπέρασε με την πρώτη φορά, κάνοντας ταυτόχρονα και πανελλήνιο ρεκόρ!

Η επίδοση της Στεφανίδη είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία των παγκόσμιων πρωταθλημάτων, αλλά και καλύτερη για φέτος στον κόσμο! Πώς να μη σηκωθεί στο πόδι το αγγλικό κοινό για να την αποθεώσει;
Ωστόσο αυτή, επέμεινε και σε συνεννόηση με τον προπονητή της ανέβασε κι άλλο τον πήχη στα 5.02, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει και αυτή την υπέρβαση.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...