Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Απαγορεύθηκε η στάθμευση οχημάτων μπροστά από την είσοδο του ΔΑΚ

Τρίπολη | Απαγορεύθηκε η στάθμευση οχημάτων μπροστά από την είσοδο του ΔΑΚ

Απαγορεύεται η στάθμευση παντός τύπου οχημάτων έμπροσθεν των εισόδων του ΔΑΚ για όλο το εικοσιτετράωρο στο χώρο μεταξύ εισόδου και πεζοδρομίου για λόγους ασφαλείας αλλά και ευχερούς διακίνησης των χρηστών των δομών με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θεόδωρος Καραλής εξηγησε: "Όπως γνωρίζετε στο ΔΑΚ υπάγονται το Κλειστό Γυμναστήριο το Κλειστό Κολυμβητήριο τα Γήπεδα Τένις το Γήπεδο ποδοσφαίρου το Beatch Volley.

Στις δομές αυτές κάνουν χρήση αρκετός κόσμος είτε ως μέλη συλλόγων είτε ως πολίτες που επισκέπτονται τις δομές.

Στις εισόδους του παρατηρείται καθημερινώς το φαινόμενο να είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα επι του ακάλυπτου χώρου και του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να προκαλείται πρόβλημα αφού δεν μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα οι χρήστες των δομών.

Για την ελεύθερη και ασφαλή διακίνηση των χρηστών των δομών αλλά και για λόγους ασφαλείας πρέπει να απαγορευτεί η στάθμευση των αυτοκινήτων έμπροσθεν των εισόδων του ΔΑΚ στον ακάλυπτο χώρο του μεταξύ εισόδου και πεζοδρομίου για όλο το εικοσιτετράωρο και καλείται το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...