Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ευγενία Σαρρή από το Λεωνίδιο στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες στην Taragona της Ισπανίας!

Η Ευγενία Σαρρή από το Λεωνίδιο στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες στην Taragona της Ισπανίας!

 

Από το 2014, η Ευγενία Σαρρή (από το Λεωνίδιο Αρκαδίας) στελεχώνει σταθερά τις Εθνικές ομάδες του Taekwon Do έχοντας κατακτήσει το Νο 1 του βάθρου σε δύο Παγκόσμια και τρία Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

Η διαρκώς ανοδική πορεία της της εξασφάλισε μόλις πριν από 9 μήνες την στήριξη της STOIXIMAN χάρη στην οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά προετοιμασία για την επόμενη Ολυμπιάδα που θα διεξαχθεί στο Τόκυο το 2020. Από τον Σεπτέμβριο του ’17 που βρισκόταν στην 300η θέση στην παγκόσμια κατάταξη κατάφερε να καλύψει μια μεγάλη διαδρομή για να βρεθεί σήμερα στην 69η θέση και να επιλεγεί από την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018 στην κατηγορία +67 Kg. Η συμμετοχή αυτή αποτελεί μεγάλη αθλητική πρόκληση δεδομένου ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς, με 4000 αθλητές που αγωνίζονται σε 33 αθλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες αθλητές καλή επιτυχία και ιδιαίτερα στην ομάδα του Taekwon Do και την Ευγενία που θα δώσει για ακόμη μια φορά το 100% για να τιμήσει την Ελληνική συμμετοχή και το άθλημα που υπηρετεί με πάθος και συνέπεια.     

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...