Gli elicotteri di Cristiano Ronaldo (per lui e famiglia) hanno lasciato il residence in Grecia, direzione aeroporto di Kalamata. @SkySport
Καλαμάτα | Με ελικόπτερο έφυγε από το ξενοδοχείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (vd)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας πραγματικός σταρ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, όπως φάνηκε και από την αναχώρησή του από την Καλαμάτα.
Με τον τρόπο που πήγε στο ξενοδοχείο της μεσσηνιακής πόλης, έτσι κι αποχώρησε, δηλαδή με ελικόπτερο. Αντί να πάει με αυτοκίνητο έως το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όπου τον περίμενε το ιδιωτικό του τζετ, πήγε με ελικόπτερο, όπως ακριβώς είχε έρθει. Μάλιστα στην άφιξή του είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, ότι θα ήθελε να είναι το ελικόπτερο έτοιμο ανά πάσα στιγμή, αφού θα χρειαζόταν να ταξιδέψει από Καλαμάτα για Ιταλία, ώστε να κλείσει η μεταγραφή. Εν τέλει δεν χρειάστηκε, αφού ο πρόεδρος της Γιουβέντους ήρθε αυτός στην Καλαμάτα.
Τώρα, αποχώρησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κάτι που αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Αλκιάτο, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
Δείτε το βίντεο:






