Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν ... υπάρχει αυτό το πέναλτι στην Κύπρο! (vd)

Δεν ... υπάρχει αυτό το πέναλτι στην Κύπρο! (vd)

Η αναμέτρηση της Αλκής με την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος» σημαδεύτηκε από την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι σε χέρι (που δεν ήταν) εκτός περιοχής!

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης ο ρέφερι Γιάννης Αναστασίου... είδε πέναλτι στη φάση που ο αμυντικός της Αλκής διώχνει την μπάλα με τον ώμο εκτός περιοχής, αλλά αυτός είδε χέρι και τον ποδοσφαιριστή εντός της περιοχής δείχνοντας πέναλτι.

Οι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος της Αλκής διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για την απόφασή του, αλλά αυτή δεν άλλαξε.

Ο Τζόρντι Γκόμεθ εκτέλεσε σωστά τον Ούρκο Πάρντο και η υπόθεση νίκη τελείωσε για την Ομόνοια που έκανε σε αυτή τη φάση το 2-0 με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να... κράζει μέσω instagram.

«Το σημερινό πέναλτι στο κυπριακό πρωτάθλημά μας. Είμαι τόσο κουρασμένος από τα ίδια πράγματα κάθε εβδομάδα. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα αντιμετωπίσω οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά μου. Αυτά τα “πράγματα” με ωθούν όλο και περισσότερο όσο είναι δυνατόν. Ελπίζω κάποιος να παίρνει σημειώσεις από όλα αυτά τα σε βάρος μας “λάθη” που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε παιχνίδι, ξανά και ξανά. Εάν κάποιος ήθελε σήμερα να περάσει ένα μήνυμα, αυτό εδώ είναι το δικό μου μήνυμα», έγραψε ο Πάρντο και ανέβασε δυο φωτογραφίες από την συγκεκριμένη φάση.

Αξίζει να αναφερθεί πως ένας από αυτούς που έκαναν «Like» είναι ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ και πρώην συμπαίκτης του, καθώς και νέος πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Γιώργος Μερκής. 

Δείτε το πέναλτι από το 2:45 του βίντεο...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...