Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σούπερ Αστέρας | Νίκη με 0-4 και πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου - Δείτε τα γκολ! (vd)

Σούπερ Αστέρας | Νίκη με 0-4 και πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου - Δείτε τα γκολ! (vd)

Ένας... χειμερινός περίπατος ήταν για τον Αστέρα Τρίπολης ο αγώνας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο γήπεδο των Σερρών, για την 3η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αρκάδες συνέτριψαν τον αντίπαλό τους με 4-0 και επικύρωσαν και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τρόπο θριαμβευτικό μάλιστα, αφού σημείωσαν τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Οι Αρκάδες, που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο επί ημερών του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο τους, σκόραραν με τους Τσιλιανίδη στο 7΄, Μπαστιάνο στο 42΄, Δουβίκα στο 51΄ και Βαλιέντε στο 58΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης δύο δοκάρια, σε σουτ των Δουβίκα στο 8ο και Τσιλιανίδη στο 20ό λεπτό. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Μαυρομάτης (53΄ Δέντσας), Τσαούσης (64΄ Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78΄ Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64΄ Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80΄ Φωτόπουλος), Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55΄ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας.

ΑΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...