Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώτη γιορτή Αμυγδάλου στο χωριό Αμυγδαλιά Κυνουρίας

Πρώτη γιορτή Αμυγδάλου στο χωριό Αμυγδαλιά Κυνουρίας

Η πρώτη γιορτή Αμυγδάλου στο όμορφο χωριό, την Αμυγδαλιά Κυνουρίας (οικισμός, περίπου 2.5 χιλιόμετρα από τα Πελετά) που θα διεξαχθεί από 10-17/8/19.

- Το Σάββατο 10/08 και τη Δευτέρα 12/08 βάλτε τα αθλητικά σας και ελάτε! Από 19.00 έως 21.00 θα προπονηθούμε στο παραδοσιακό taekwondo και στις αυτοάμυνες. Με δασκάλα μας τη Σοφία Χιώτη
(5 DAN, TKD ITF) , θα τρέξουμε, θα γυμναστούμε και θα μάθουμε βασικούς τρόπους αυτοάμυνας.
- Την Κυριακή 11/08 και την Τρίτη 13/08, από τις 19.00 έως 21.00 με δάσκαλό μας τον Γιώργο Ντάσκα, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, personal trainer και προπονητή τένις, θα μυηθούμε στον κόσμο του τένις. Σας περιμένουμε για να παίξουμε, να μάθουμε και να διασκεδάσουμε!
- Την Παρασκευή 16/8 ο θίασος των Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου, μας προσκαλεί να απολαύσουμε μια παράσταση με τον αγαπημένο ήρωα όλων μας, τον Καραγκιόζη!
- Επίσης την ίδια μέρα, διοργάνωση Κυπέλλου Μπάσκετ. Οι ομάδες που συμμετέχουν θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου Αμυγδαλιάς!
- Τέλος το Σάββατο 17/8, μια σχολική μέρα στην Αμυγδαλιά
Το ιστορικό σχολείο του χωριού ανοίγει ξανά τις πόρτες του να υποδεχτεί μαθητές μετά από 35 σχεδόν χρόνια. Με δασκάλα μας την πρώτη δασκάλα που υπηρέτησε το σχολείο και μαθητές τους -όχι και τόσο μικρούς πια- μαθητές της!
Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει με μια μουσικό-χορευτική εκδήλωση. Πλούσιο πρόγραμμα ζωντανή μουσική, πολυπληθές μπαλέτο-χορευτικό συγκρότημα, πολλά δώρα και...καλλιτέχνες έκπληξη!

Είσοδος δωρεάν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...