Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με κάθε επισημότητα η μεταφορά των κτιρίων του Ψυχιατρείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Με κάθε επισημότητα η μεταφορά των κτιρίων του Ψυχιατρείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής και ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Καθηγητής Πέτρος Τομάρας προσκαλούν στην εκδήλωση για τη μεταβίβαση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Τη Δευτέρα 29/7/2019 στις 6.00 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. 

Να θυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν, με κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Υγείας, μεταβιβάστηκαν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή τα πιο κάτω ακίνητα κυριότητας, νομής και κατοχής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» και συγκεκριμένα:

αα) γεωτεμάχιο που βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια της τοπικής κοινότητας Μάκρης, της δημοτικής ενότητας Τριπόλεως, του Δήμου Τριπόλεως Αρκαδίας, στο 5ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολης Καλαμάτας και έχει έκταση σύμφωνα με πρόσφατη καταμέτρηση 436.551,57 τ.μ. με τα επ’ αυτού κτίσματα, τα συστατικά και τα παραρτήματα του και

ββ) γεωτεμάχιο που βρίσκεται στη θέση «Ποταμιά» της κτηματικής περιφέρειας της τοπικής κοινότητας Θάνα, της δημοτικής ενότητας Τριπόλεως του Δήμου Τριπόλεως Αρκαδίας έχει έκταση σύμφωνα με πρόσφατη καταμέτρηση 15.450,63 τ.μ. με τα επ’ αυτού κτίσματα, τα συστατικά και τα παραρτήματα του. 

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...