Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα παιδιά του "Χαμόγελου" από την Αρχαία Κόρινθο σήμερα στην Καρύταινα!

Τα παιδιά του "Χαμόγελου" από την Αρχαία Κόρινθο σήμερα στην Καρύταινα!
Σήμερα , Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, ο Πολιτιστικός σύλλογος «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ», οργανώνει μια γιορτινή δράση αφιερωμένη στα παιδιά που ζουν στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο.
Με μεγάλη χαρά, οι υπεύθυνοι του σπιτιού αποδέχτηκαν την πρόσκληση του ΔΣ του συλλόγου μας κι σήμερα το απόγευμα στις 17:30, θα έρθουν στην Καρύταινα. Είναι βέβαια ευπρόσδεκτοι κι όσοι μικροί ή μεγάλοι επιθυμούν να γίνουμε όλοι μια παρέα. Θα ξεναγηθούμε στα πιο σημαντικά σημεία του χωριού, θα επισκεφτούμε το διαδραστικό σκηνικό (τα σπιτάκια του ‘Χριστουγεννιάτικου χωριού’ ) και το «Ταχυδρομείο του Αη Βασίλη», που είναι στημένα στην πλατεία . Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν γράμμα, ζωγραφιές ή ευχές όσοι δεν έχουν προλάβει ως τώρα και με αυτό τον τρόπο θα πάρουν μέρος και στην κλήρωση που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου 2020 και δέκα τυχεροί θα πάρουν δώρα!
Στη συντροφιά μας θα έρθει ο Αη Βασίλης και η Μαγισσούλα των Χριστουγέννων!!! Θα ακολουθήσουν παιχνίδια, χορός, κεράσματα και κατασκευές .
Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρετε προϊόντα για το σπίτι των παιδιών από τον οργανισμό « Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα οποία θα πάρουν τα παιδιά μαζί τους φεύγοντας.
Ακόμα κι αν δεν έχετε προμηθευτεί κάποιο προϊόν που αναφέρεται στη λίστα που έχουμε αναρτήσει αρκετές μέρες πριν στα μέσα δικτύωσης, μπορείτε να φέρετε σαμπουάν, καθαριστικά, απορρυπαντικά, τυριά, υλικά για τοστ ,σκούπες, φαράσια, οινόπνευμα, υπόθετα γλυκερίνης και φυσιολογικό ορό σε αμπούλες. Τους είναι χρήσιμο καθετί που είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι!!
Μαζί, λοιπόν, με ντόπιους κι επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, οι φιλοξενούμενοι μας θα φύγουν φορτωμένοι δώρα, όμορφες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!
Ελάτε να γίνουμε μέρος αυτών των εμπειριών κι αναμνήσεων!!
Ελάτε να υποδεχτούμε το Νέο Χρόνο με χαρά, παιχνίδι και διάθεση προσφοράς κι αλληλεγγύης!!!
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!!!!
Σας περιμένουμε!!!
Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου « ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...