Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα της Στέρνας
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Στέρνας «Ιωάννης Καποδίστριας».
Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 132,0 και 133,0 και ειδικότερα από τη Δευτέρα (29.5.2023) έως και την Πέμπτη (1.6.2023):
- η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό (εκτός σήραγγας).
- η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα μετατεθεί στο κλάδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Αθήνα (Στέρνα-Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.
Tags:
Σήραγγα Στέρνας,Σχετικά Άρθρα
- Πρωτοβουλία για την Προστασία του Κοσμά: "Το νερό του Κοσμά δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για τους σκοπούς καμίας εταιρείας"
- Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας δημιουργεί το «1ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Βόρειας Κυνουρίας»
- Ημέρα Κυπέλλου για τον Αστέρα με ματς στην έδρα της Νίκης Βόλου - Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά!
- Εκδήλωση Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης | Στο πλευρό των μαθητών η Αντιδήμαρχος Παιδείας
- Υπεγράφη η σύμβαση για την ολοκλήρωση της οδικής σύνδεσης Στόλου – Αγιάννη Κυνουρίας






