Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης στο Άστρος
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στο Ίδρυμα "Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη" στο Άστρος, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για την "Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης".
Η εκδήλωση έχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και είναι ιδιαίτερα αφιερωμένη στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.
Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Άστρους και συνδιοργανώνεται με αίσθημα σεβασμού και ευαισθησίας μαζί με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Άστρους.
Επίσης στο ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Απασχόλησης και Αναψυχής Ηλικιωμένων Βόρειας Κυνουρίας Η ’’Ανθήνη’’ με την παρουσίαση θεατρικού μονόπρακτου, η Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και ο Σύλλογος ‘’Ο Θυρεάτης’’.
Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης συστήνεται η χρήση μάσκας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σχετικά Άρθρα
- Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος | «Όχι στην αποξήλωση της γραμμής Αθήνα - Καλαμάτα, ναι στην επαναλειτουργία της για εμπόριο και τουρισμό»
- Εργαστήρι Δημοσιογραφίας ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης: Ακούστε το podcast που διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
- Άνοιξε η πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ - Ανακαινίζω» για νέους
- Αντίθεση της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου στο προωθούμενο σχέδιο κατάργησης υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)





