Εκλογές στον ΕΟΣ Τρίπολης
Το Δ.Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τριπόλεως καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
-
Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
-
Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. για το έτος 2022.
-
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
-
Έγκριση πεπραγμένων Δ.Σ. - απαλλαγή Δ.Σ.
-
Προγραμματισμός δράσης και προϋπολογισμός για το 2023.
-
Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη που έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους. Η λίστα με τα ταμειακώς εντάξει μέλη με δικαίωμα ψήφου θα αναρτηθεί στα εντευκτήρια του Συλλόγου, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023. Μέχρι τότε, αν θέλετε να συμμετέχετε στη ΓΣ, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες προς το Σύλλογο. Τυχόν ενστάσεις κατά της λίστας αυτής, μπορούν να υποβληθούν έως το Σάββατο 18-2-2023.
Όσοι θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Τρίπολης, πρέπει σε διάστημα 7 ημερών, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, να έχουν δηλώσει εγγράφως στο ΔΣ την πρόθεσή τους για υποψηφιότητα.
Το Δ.Σ.
Tags:
ΕΟΣ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- 2η αγωνιστική Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ | Που παίζουν Πήγασος και Απόλλωνας Τυρού
- Ο Τρύφωνας Παπαϊωάννου στον Παναρκαδικό
- Στη Μάκρη ο Τζιούμης: «Το μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων συνεχίζεται και στα χωριά μας» (vd)
- Τρίπολη | 63χρονος έκλεψε κάρτα τράπεζας και έκανε συναλλαγές - Τον συνέλαβε η αστυνομία
- Ένα μικρό ιστιοφόρο δωρεά στο υπαίθριο Ναυτικό Πάρκο Τυρού






