Λεωνίδιο | Φέτος το Φεστιβάλ Μελιτζάzz έχει άρωμα Κάτω Ιταλίας!
????????? ???? ?????? ???????
Φέτος το Φεστιβάλ Μελιτζάzz έχει άρωμα Κάτω Ιταλίας!
Στην νέα του δεκαετία το Μελιτζάzz βγαίνει στο εξωτερικό και επισκέπτεται την αδελφή του πόλη!
Το Λεωνίδιο και το Μαρτάνο, αδελφοποιημένες πόλεις από το 1990, γιορτάζουν στο φεστιβάλ την σύσφιξη και ανάπτυξη των σχέσεών τους. Χορεύουν μαζί, σαν αδέλφια, τσακώνικο και ταραντέλλα, μιλούν τσακώνικα και γκρεκάνικα, συζητούν και αναλύουν την ιστορία, τον πολιτισμό τους, τα πράγματα που τους ενώνουν, και τριγυρίζουν μαζί στα σοκάκια και τις πλατείες του Λεωνιδίου, απολαμβάνοντας μουσικές και γεύσεις του φεστιβάλ.
Τον περασμένο Απρίλιο, η επίσκεψη στο Martano της αποστολής του Λεωνιδίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Λυσίκατο, έθεσε τις βάσεις για την ανάπτυξη των σχέσεων, ξεκινώντας από το Μελιτζάzz 2023 και συνεχίζοντας στο φεστιβάλ Μαρτάνο το φθινόπωρο.
Οι Martanesi έχουν ονομάσει έναν κεντρικό δρόμο τους σε ??? ?????????. Εμείς κάπου θα βρούμε φέτος την δική μας ?????? ???????.
???? ? ?????!
Σχετικά Άρθρα
- Πολωνία | Στη Δεύτερη Διεθνή Εκδήλωση του έργου REUSE4WILL ο Δήμος Τρίπολης
- Ενεργειακός φασισμός: Το ρεύμα στα χέρια των oλίγων | Γράφει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος
- Γορτυνία: Δεν υπάρχει «κακή κυβέρνηση» και «καλός Μητσοτάκης»
- Κύκλος εκπαιδευτικών συναντήσεων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην Τρίπολη
- Γιώργος Καπλάνης: "Μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ελλιπείς






