Λεωνίδιο | Φέτος το Φεστιβάλ Μελιτζάzz έχει άρωμα Κάτω Ιταλίας!

????????? ???? ?????? ???????
Φέτος το Φεστιβάλ Μελιτζάzz έχει άρωμα Κάτω Ιταλίας!
Στην νέα του δεκαετία το Μελιτζάzz βγαίνει στο εξωτερικό και επισκέπτεται την αδελφή του πόλη!
Το Λεωνίδιο και το Μαρτάνο, αδελφοποιημένες πόλεις από το 1990, γιορτάζουν στο φεστιβάλ την σύσφιξη και ανάπτυξη των σχέσεών τους. Χορεύουν μαζί, σαν αδέλφια, τσακώνικο και ταραντέλλα, μιλούν τσακώνικα και γκρεκάνικα, συζητούν και αναλύουν την ιστορία, τον πολιτισμό τους, τα πράγματα που τους ενώνουν, και τριγυρίζουν μαζί στα σοκάκια και τις πλατείες του Λεωνιδίου, απολαμβάνοντας μουσικές και γεύσεις του φεστιβάλ.
Τον περασμένο Απρίλιο, η επίσκεψη στο Martano της αποστολής του Λεωνιδίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Λυσίκατο, έθεσε τις βάσεις για την ανάπτυξη των σχέσεων, ξεκινώντας από το Μελιτζάzz 2023 και συνεχίζοντας στο φεστιβάλ Μαρτάνο το φθινόπωρο.
Οι Martanesi έχουν ονομάσει έναν κεντρικό δρόμο τους σε ??? ?????????. Εμείς κάπου θα βρούμε φέτος την δική μας ?????? ???????.
???? ? ?????!
Σχετικά Άρθρα
- Μαυρίκι Τεγέας | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις
- Σε 22 προσλήψεις πυροπροστασίας προχωρά ο Δήμος Τρίπολης
- Νέος πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Φράνσις Πρέβοστ-Eπέλεξε το όνομα «Λέων 14ος»
- Πτωχός: "Εξέλιξη που δείχνει έμπρακτα ότι η Μεγαλόπολη και η Αρκαδία έχει μπει στο επενδυτικό ραντάρ της χώρας"
- «SOS - Ζει η Γορτυνία μισή?…» | Το Σάββατο (10/5/2025) η ημερίδα στην Αθήνα