Αναβλήθηκε Φεστιβάλ στην Δημητσάνα
Μετατίθεται σε ευθετότερο χρόνο η αρχικά προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα, στην Δημητσάνα, εκδήλωση της Περιφέρειας στο πλαίσιο του φετινού 2ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου “Peloponnese Food Stories 2023 / Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού”.
Η σχετική απόφαση, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ελήφθη -σε συνεννόηση και με τον Δήμο Γορτυνίας-, σε υπό τον περιφερειάρχη σύσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου, στην Περιφέρεια, στην Τρίπολη, για θέματα τουρισμού.
Οπως αναφέρθηκε, την εποχή αυτή διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις σε περιοχές της υπαίθρου και στο πλαίσιο της αρτιότητας που πρέπει να υπάρχει στην διοργάνωση της Περιφέρειας αποφασίστηκε η πιο πάνω εκδήλωση να αναβληθεί για μεταγενέστερο χρόνο.
Σχετικά Άρθρα
- Τιμή και Μνήμη στον Μαρτυρικό Κοσμά: Η Παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος» στις Εκδηλώσεις για την Καταστροφή του Χωριού
- Στο Ναό Αγίων Αποστόλων Πελετών την Παρασκευή ο Μητροπολίτης Επιφάνιος
- Τρίπολη | Εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και Διαχείριση της Βίας: Ενδυναμώνοντας την Εκπαιδευτική Κοινότητα»
- Σμυρνιώτης: "Ισχυρό αποτύπωμα του Φο.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου με επίκεντρο την ολιστική διαχείριση αποβλήτων"
- ΑΣΕΠ | Ξεκίνησαν αιτήσεις για προκήρυξη με 23 θέσεις εργασίας σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας στην Αρκαδία!






