Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Χωριό του Αι Βασίλη στην Καστάνιτσα!

Το Χωριό του Αι Βασίλη στην Καστάνιτσα!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Α.ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ
Φέτος ο Αί Βασίλης θα τιμήσει την Καστάνιτσα από 09/12/23 έως 01/01/24 και από σήμερα ετοιμάζεται το πρώτο χριστουγεννιάτικο χωριό της Β. Κυνουρίας «το Χωριό του Αί Βασίλη» το οποίο θα είναι έτοιμο στις 09/12 για τις γιορτινές εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος από 09/12 έως 01/01/24.
Όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο κατά την διάρκεια των εορτών ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και τις τοπικές κοινότητες δημιουργεί τα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Β. Κυνουρίας» για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!! Στόχος των εκδηλώσεων (event) αυτών είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά και μέσα από αυτό να προβληθεί ο τόπος μας, να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και να η επιμηκυνθούν οι χειμερινές διακοπές!!
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί μέσα από αυτή την προσπάθεια βλέπουμε ότι τα χριστουγεννιάτικα χωριά μας πληθαίνουν αφού αγκαλιάζεται η ιδέα αυτή όλο και περισσότερο από τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις κοινότητες και τους κατοίκους των χωριών!!
Σήμερα ξεκινήσαμε τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου χωριού της Καστάνιτσας και είμαστε πολύ χαρούμενη που όλοι μαζί προσπαθούμε για την ανάδειξη της περιοχής άλλα και για να δώσουμε μία ζεστή και ευχάριστη νότα στους κατοίκους της περιοχής μας, ορεινής και παραθαλάσσιας.
Let the holidays begin…..Stay tuned….σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουμε και τις προετοιμασίες του επόμενου χριστουγεννιάτικου χωριού!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...