Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Βόρειας Κυνουρίας
Ο Σύλλογος « Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Φίλων Π.Άστρους, τον Πολιτιστικό, και τον Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο Απανταχού Καστανιτσιώτων , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Βερβένων «Ομόνοια» και τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγιάννη σας παρουσιάζουμε κατά σειρά φωταγώγησης ……………………………….. τα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023 » συγκεκριμένα στην Καστάνιτσα 09/12-01/01 «το Χωριό του Αι Βασίλη» στον Αγιάννη « το Χωριό των Ξωτικών» 17/12-06/01 στο Παράλιο Άστρος «το Χωριό του Καρυοθραύστη» 22/12-06/01 και στα Κάτω Βέρβενα «το Χωριό των Αγγέλων» 23/12-01/01.
Αναμείνατε τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί το λεπτομερές πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων των εορτών των Χριστουγέννων ανά χωριό!!
Σχετικά Άρθρα
- Νότια Κυνουρία | Υποσχέσεις χωρίς έργα – Παρέμβαση του κ. Σταύρου Τσίχλη για λιμάνι, καταδυτικό πάρκο και διακοπές ρεύματος
- Στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Βλάσης (εικόνες)
- Γιαννακούρας από τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη: «Η δύναμή μου είστε εσείς, οι συμπατριώτες μου» (vd)
- Ευχαριστήριο από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρίπολης
- Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2026: «Κοινότητες»






