Οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας αποχαιρετάνε το 2023!
Οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας (Σ.Ο.Κ) αποχαιρετάνε το 2023, με ένα πεζοπορικό μονοπάτι εύκολης βατότητας. Έξι ώρες στο βουνό του Θεού Κρόνου, στις καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα ως τη Μεγάλη Τούρλα.
Συνάντηση την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 για να λειτουργηθούμε στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Μαλεβής που βρίσκεται σε υψόμετρο 900 μ.
Από εδώ ξεκινάει η διαδρομή 7,5 χιλ. μέσω μονοπατιού που ανηφορίζει και εκτείνεται ομαλά μέσα στην καρδιά της Βόρειας Επαρχίας Κυνουρίας ως το οροπέδιο του Αγ. Ηλία σε υψόμετρο 1.645 μ.
Έπειτα συνεχίζει την πορεία του με βαθμό δυσκολίας 2/5 καθώς ανεβαίνει στην ψηλότερη κορυφή του Πάρνωνα ή Μαλεβό στην κωνική Μεγάλη Τούρλα ή Κρόνιο που βρίσκεται στο βόρειο άκρο του συγκροτήματος σε υψόμετρο 1.934 μ.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής
Πατριαρχέας Γιάννης ☎ (+30) 6944535959 *Έφορος: Θαλάσσιου Καγιάκ - Ποδηλασίας - Πεζοπορίας, (καθημερινά 17:00 - 21:00), ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του συλλόγου Σ.Ο.Κ
- • Έδρα: Κορακοβούνι Αρκαδίας / Τ.Κ: 22001
- • Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης: Λεωνίδιο Αρκαδίας Κοίλασο / Τ.Κ: 22300
Σχετικά Άρθρα
- Κύπελλο Γυναικών | Στα ημιτελικά η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ και η Αγία Παρασκευή - Την Πέμπτη η κλήρωση!
- Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης έκοψε πίτα για το 2026 (εικόνες)
- Υποχώρηση χωμάτων στο οδόστρωμα στην είσοδο της Ασέας
- Εκπαίδευση στη χρήση απινιδωτή και τοποθέτηση AED στο νέο δημαρχείο Τρίπολης – Σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου με τη στήριξη του Ερυθρού Σταυρού
- Κλειστή η μία λωρίδα στο δρόμο Στεμνίτσας – Δημητσάνας






