Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Μουσικά, Εορταστικά Στολίδια" στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

"Μουσικά, Εορταστικά Στολίδια" στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
"Μουσικά, Εορταστικά Στολίδια"
 
Τοποθεσία: Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, Τρίπολη 
Ημερομηνία: 20 Δεκεμβρίου 2023, 8 μ.μ.
 
Τα Λυρικά Σύνολα με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τη διοργάνωση ενός λαμπερού Χριστουγεννιάτικου κονσέρτου στην καρδιά της Τρίπολης την 20η Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης. 
 
Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε είκοσι ανερχόμενους νέους καλλιτέχνες, κιθάρας και μπουζουκιού καθώς και νέους τραγουδιστές, που θα πλαισιώσουν με τη μουσική τους την πιο ξεχωριστή περίοδο του χρόνου.
 
Η βραδιά εγγυάται μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, φωτισμένη από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τους ήχους της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής μουσικής. Η συμμετοχή των νέων μαθητών μουσικής της πόλης μας δεν είναι απλώς μια ανάδειξη του μουσικού ταλέντου, αλλά μια ζωντανή απόδειξη της συνεχούς ανάπτυξης και ανανέωσης του πολιτιστικού μας ιστού.
 
Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία. Διαδώστε την πληροφορία και φέρτε φίλους και οικογένεια! Ας γεμίσουμε το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο με χαμόγελα, αγάπη και μελωδίες που θα αντηχήσουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις ηλικίες. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη μαγεία της μουσικής και το πνεύμα της εορταστικής περιόδου.
 
 
Λυρικά Σύνολα 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...