Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημητσάνα | «Χάρτινοι αυτοσχεδιασμοί» στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Δημητσάνα | «Χάρτινοι αυτοσχεδιασμοί»  στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, σε συνεργασία με «Το τρένο της χαράς», πρόγραμμα δραστηριοτήτων για οικογένειες, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, με αφορμή την περιοδική έκθεση «Sarca II» της Θάλειας Κερούλη.

Θα υλοποιηθούν δύο προγράμματα, διάρκειας 90', για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και συγκεκριμένα, στις 11:00 για οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 2,5-5,5 ετών και στις 13:00 για οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 6-9 ετών.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να λάβουν μέρος σε ψυχαγωγικές, βιωματικές δραστηριότητες, υπό την καθοδήγηση της παιδαγωγού Ελένης Κουσκουρέλου. Αντλώντας έμπνευση από τα έργα της περιοδικής έκθεσης, οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους πρωτότυπες ιστορίες που θα εξελιχθούν σε αυτοσχεδιασμούς, μέσα από παιχνίδια γνωριμίας, εμπιστοσύνης και συναισθημάτων, με εργαλεία το θεατρικό παιχνίδι, τη σωματική έκφραση και την αφήγηση.

Το πρόγραμμα θα επαναληφθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου για σχολικές ομάδες Δημοτικού, κατόπιν συνεννόησης των σχολείων με το Μουσείο.

Υπενθυμίζεται ότι στην έκθεση «Sarca II» (9/10/2023-31/01/2024), αποτέλεσμα συνεργασίας του ΠΙΟΠ με την Α.Μ.Κ.Ε. «Πεδίον για την τέχνη και τον πολιτισμό», παρουσιάζονται γλυπτά από χαρτί της Θάλειας Κερούλη, τα οποία παραπέμπουν σε διαδικασίες και τεχνικές της βυρσοδεψίας, όπως αυτή αναδεικνύεται στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

ΠΙΟΠ | Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...