Η Αγνή Στουμπούλη στην Τρίπολη

Νέα δράση του Σωματείου «ΕΥΤΟΠΊΑ», με νέα έδρα στην Τρίπολη, 28ης Οκτωβρίου 19 & Νικηταρά.
Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστέι η γνωστή σε όλους σας και πολύ αγαπητή & πρωτοπόρα αφηγήτρια παραμυθιών Αγνή Στρουμπούλη, στην «Ευτοπία», για μια βραδιά αφήγησης παραδοσιακών παραμυθιών, την Παρασκευή, 2/2/2024, στις 8:00 μ. μ., «εγκαινιάζοντας» στην πραγματικότητα τον χώρο με επαγγελματικές δουλειές, εκτός από την ερασιτεχνική δική μας συνεισφορά.
Οι αφηγήσεις διαρκούν 1 ώρα και περιλαμβάνουν 7 παραμύθια, άλλα πιο μικρά, άλλα μεγαλύτερα. Συνοδεύονται από ζωντανή μουσική (βιολοντσέλο) και πιστεύουμε ότι θα είναι μια υπέροχη εμπειρία για τα παιδιά της πόλης μας, σε εποχές δύσκολες και άγριες να μυηθούν στο μυστηριακό και όμορφο κόσμο του παραμυθιού και της παράδοσής μας.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6982086806.
Σχετικά Άρθρα
- Γορτυνία | Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για την Κυριακή (17-08-2025)
- Λατινοπούλου: “Οι γύφτοι αποτελούν μόλις το 1% του ελληνικού πληθυσμού και ευθύνονται για το 53% των κλοπών και των διαρρήξεων”! (vd)
- Δεκαπενταύγουστος με κέφι και χορό στο κέντρο της Στεμνίτσας! (vd)
- Επίδειξη παρασκευής εδεσμάτων με βάση το κολοκύθι θα γίνει στην Τεγέα!
- Την Κυριακή το Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Απανταχού Λεβιδιωτών