Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημητσάνα | Υποδεχόμαστε το Πάσχα στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Δημητσάνα | Υποδεχόμαστε το Πάσχα στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα με ένα εικαστικό εργαστήρι πασχαλινής λαμπάδας, για οικογένειες με παιδιά, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 (ώρα 13:00), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Αντλώντας έμπνευση από την εικαστική εγκατάσταση «Ι found myself within a forest-Ευρέθην εις το δάσος» που παρουσιάζεται έως τις 21/6/2024 στο Μουσείο, μικροί και μεγάλοι θα δημιουργήσουν πρωτότυπες λαμπάδες για τους ίδιους ή για να τις δωρίσουν στους αγαπημένους τους.

Οι συμμετέχοντες, αφού περιηγηθούν στην εικαστική εγκατάσταση της Γιούλας και της Όλγας Παπαδοπούλου με σημείο αναφοράς τη δύναμη του νερού και τη φύση που περιβάλλει το Μουσείο, θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με φυτικά μοτίβα, πολύχρωμες κορδέλες και άλλα απλά υλικά και να δημιουργήσουν τις δικές τους ξεχωριστές λαμπάδες.

Το εργαστήρι θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 (ώρα 10:00), για σχολικές ομάδες Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, κατόπιν συνεννόησης με το Μουσείο.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Για τις σχολικές ομάδες είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...