Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλαγή ώρας για το παιχνίδι του Παναρκαδικού

Αλλαγή ώρας για το παιχνίδι του Παναρκαδικού

Από τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνεται ότι με απόφαση της ΕΠΟ η ώρα έναρξης του μεθαυριανού αγώνα  της ομάδας μας με την Θύελλα Αμπελοκήπων για την άνοδο στη Γ Εθνική άλλαξε μετά από τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου.

Μετά από τις παραπάνω σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων αρχών της ΕΠΟ ο αγώνας του Παναρκαδικού με τη Θύελλα Αμπελοκήπων ( πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Ζακύνθου ) θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στην Τρίπολη ( στο γήπεδο του Παναρκαδικού )  και θα αρχίσει στις 15:45 για να διευκολυνθεί η μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδας από τη Ζάκυνθο.
Παράλληλα η Διοίκηση του Παναρκαδικού ανακοινώνει ότι η είσοδος των γυναικών και των μαθητών στον παραπάνω αγώνα θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Φίλαθλοι ελάτε στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στη Γ Εθνική.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλαθλοι ελάτε στο γήπεδο και από 25 να γίνουμε 40. Γι' αυτό και αφήσαμε το γήπεδο ξέφραγο αμπέλι σε γυναίκες και μαθητούδια, μπας και έρθει και κανας χριστιανός. Απορίας άξιον βέβαια είναι το τι θα πάνε να δουν οι γυναίκες στο γήπεδο του Παναρκαδικού. Τους Αμπελόκηπους που δεν τους ξέρει η μάνα τους; Ό,τι νά' ναι πραγματικά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...