Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άστρος | Ξεκινά η θεατρική παράσταση “8 γυναίκες κατηγορούνται”

Άστρος | Ξεκινά η θεατρική παράσταση “8 γυναίκες κατηγορούνται”

Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους – ΘΕΑΤΡΟ πλατεία                    

                                                                   

Δελτίο Τύπου “8 γυναίκες κατηγορούνται ”

Το ΘΕΑΤΡΟ πλατεία - Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους  θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση με τίτλο “8 γυναίκες κατηγορούνται” του Robert Thomas, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Παπαηλιού, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 08:00 μ.μ., στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμη ¨Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη¨.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Σε μια μεγάλη εξοχική κατοικία μια οικογένεια και το υπηρετικό της προσωπικό ξαφνικά ανακαλύπτεται ότι ο οικοδεσπότης είναι νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του με ένα μαχαίρι στην πλάτη. Εξαιτίας της κακοκαιρίας οι ένοικοι του σπιτιού μοιάζουν αποκλεισμένοι, χωρίς τα μέσα να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο προτού ο καιρός επιτρέψει να πάει κάποιος στην κοντινότερη πόλη. Για να περάσει η ώρα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αναζητήσουν τον ένοχο ανάμεσά τους, μιας και η απομόνωση του σπιτιού καθιστά μάλλον αδύνατο το ενδεχόμενο να ήρθε κάποιος ξένος και να έκανε το στυγερό έγκλημα.

Ποια είναι όμως η δολοφόνος ανάμεσα στα μέλη του σπιτιού; Η σύζυγος, η κουνιάδα, η πεθερά, η καμαριέρα, η οικονόμος, η αδερφή ή κάποια από τις κόρες του θύματος; Προκειμένου να υπερασπιστεί καθεμία τον εαυτό της, στρέφεται ενάντια στο πρόσωπο για το οποίο κρύβει τη μεγαλύτερη χολή βγάζοντας στη φόρα ανομολόγητα μυστικά με καταιγιστικό ρυθμό. Κάθε γυναίκα έχει μια ιστορία να πει και τα δικά της μυστικά να κρύψει.

Παίζουν: Φωτεινή Καρκούλη, Ελένη Κανατά, Λένα Σιμωνετάτου – Χρυσογένη, Ανθή Πουλημένου, Αγγελική Παινέση – Φούφα, Μοίρα Μπούζιου, Τζο Αλουπογιάννη – Φούφα και Τατιάνα Ράλλιου.

Συντελεστές του έργου: μουσική, χορογραφία: Γιωργία Κούβαλη,  φωτισμοί: Γιάννης Κούβαλης, επίπλωση: Λένα Σιμωνετάτου – Χρυσογένη, σκηνικά: Αλέξανδρος Παπαηλίου, τεχνικός: Ηλίας Χειράκης και βοηθός παραγωγής: Μαρία Σκαρμούτσου - Κρεμμύδα .

Διάρκεια παράστασης: 90΄.

Γενική είσοδος 10€ για την ενίσχυση του σωματείου.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...