Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών την Κυριακή στην Τρίπολη

Και να, το καλοκαίρι έφτασε …και η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υποδέχεται στις 2 Ιουνίου, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ, στις 12 το μεσημέρι, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, με το μεράκι που τη διακρίνει, την προ-παιδική χορωδία της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και την παιδική Χορωδία Ναυπλίου «Tamperamento», για να τραγουδήσουν μαζί τον ερχομό του.
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για μία ακόμη φορά, βάζει τη «μαγιά» του καλοκαιριού μαζί με τις Μαέστρους της, Ελένη Αλεξοπούλου και Αμαλία Γούλα, οι οποίες με τη συνδρομή ικανών εκπαιδευτικών προσφέρουν στα ΣΚΑΘΑΡΙΑ, την προ-παιδική και στα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, την παιδική, την κατάλληλη για την ηλικία τους μουσική γνώση και παιδεία. Η συνάντηση ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ και ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΩΝ με την προ-παιδική χορωδία της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και την παιδική Χορωδία Ναυπλίου «Tamperamento», μάς υπενθυμίζει ότι τα παιδιά είναι ικανά να τραγουδούν, να κοινωνικοποιούνται και να συνεργάζονται από τα πρώτα ¨μικράτα¨ τους, από την ευαίσθητη ηλικία των 4 ετών μέχρι τις απαρχές της εφηβείας τους στα πρώτα γυμνασιακά χρόνια.
Με τη συναυλία αυτή ένα ακόμη πλούσιο σε καλλιτεχνική δράση έτος για τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πλησιάζει στο τέλος του. Όμως για λίγο καιρό ¨ξαποσταίνει¨ και αγρυπνά άοκνα για νέα σχέδια, χορωδιακές προκλήσεις και εμπειρίες…Ελάτε στις 2 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο για να ξαναγίνουμε παιδιά και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί!!!
Tags:
Χορωδία Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Βλάσης: "Η Αρκαδία θωρακίζεται με 8 επιπλέον οχήματα για την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία"!
- Προβολή Παιδικής Ταινίας: «Η Περήφανη Πριγκίπισσα»
- ΚΚΕ Μεγαλόπολης: "Η λειψυδρία είναι το πρόσχημα για να μετατραπεί το νερό σε πανάκριβο εμπόρευμα"
- "Να δώσουμε δυναμικό "παρών" στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ"
- Παράλιο Άστρος | «Έκθεση Ζωγραφικής ενηλίκων & εφήβων στο πλαίσιο του Estella Festival»