Γορτυνία | Στις 16 Ιουνίου στο Καλονέρι η ταφή των λειψάνων του Ήρωα Κρατημένου - Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο
Στη Γορτυνία θα γίνει η ταφή των λειψάνων του Ήρωα της Κύπρου, Αναστασίου Κρατημένου του Κωνσταντίνου.
Τα λείψανα επαναπατρίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα, σε ειδική εκδήλωση στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας.
Για τον Αναστάσιο Κρατημένο, υπάρχουν εν ζωή τρία αδέρφια του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο του Καλονερίου την Κυριακή 16/6/2024 στις 12.00 το μεσημέρι. Ο Δήμος Γορτυνίας θα συμμετάσχει τιμητικά στην εξόδια ακολουθία.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης εξέφρασε τη συγκίνησή του και το σεβασμό του προς την οικογένειά του Ήρωα και ζήτησε το συμβούλιο να τηρήσει ενός λεπτού σιγή.
Η Αντιδήμαρχος κυρία Μπέτσα σημείωσε ότι ο δήμος είναι έτοιμος για να τιμήσει τη μνήμη του Ήρωα Κρατημένου.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Μεγάλη βλάβη στο εξωτερικό δίκτυο της πηγής Σαββαλά - Διακοπές νερού σε περιοχές της Αρκαδίας
- Αγιασμός για τη νέα μουσική χρονιά στη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης που μετρά 130 χρονιά ιστορίας! (vd)
- Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση συνταξιούχων στις 22 Οκτωβρίου στην Τρίπολη!
- 8ος Μαινάλιος Δρόμος στις 18 Οκτωβρίου | Τρέχουμε – Τιμάμε – Γιορτάζουμε!
- Κολυμβητήριο Τρίπολης - Άνοιξε για το κοινό, στην τελική ευθεία η επιστροφή των σωματείων






