Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΤ | Γιορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής στην περιοχή των Στρατώνων Τρίπολης
Ο Σύλλογος εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Τριπόλεως (ΔΕΥΑΤ) σας γνωρίζει ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 εορτή της Αγίας Κυριακής, εορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής στην περιοχή Στρατώνων Τριπόλεως.
Το Σάββατο 6 Ιουλίου θα ψαλλεί Εσπερινός στις 8.00 το απόγευμα και την Κυριακή 7 Ιουλίου θα ψαλλεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
Την επόμενη μέρα Δευτέρα 8 Ιουλίου θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία προς τιμή του Αγίου Προκοπίου στον ίδιο Ναό.
Tags:
Γιορτή Αγίας Κυριακής,Σχετικά Άρθρα
- Ο Αρκάς Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη
- Επίσκεψη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Δεκαζειο Γηροκομείο και ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Μαντινείας (εικόνες)
- Μελωδίες, κάλαντα και γιορτινές ευχές γέμισαν την Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)






