9η Έκθεση Ελληνικών Παραδοσιακών Φορεσιών στα Λαγκάδια
9η Έκθεση Ελληνικών Παραδοσιακών Φορεσιών
του εργαστηρίου παραδοσιακής φορεσιάς της Νίκης Κούρταλη – Κούλη
Η έκθεση θα γίνει στο πέτρινο κτήριο «ΑΡΤΟΖΗΝΟΣ»,
στα Λαγκάδια Αρκαδίας.
την χρονική περίοδο από 20/7/2024 έως 18/8/2024
Φέτος η έκθεση θα είναι αφιερωμένη στην Λαγκαδινή αρχοντική οικογένεια των Δεληγιανναίων, οι οποίοι ήταν από τους κύριους πρωταγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, και υπήρξαν οι κύριοι στυλοβάτες αυτής.
Στα 36 εκθέματα της έκθεσης παρουσιάζονται φορεσιές από την Αρκαδία, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Κρήτη και Πόντο, μαζί με φορεσιές ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά τις ώρες 10:00πμ-2:00μμ και 6:00μμ-9:00μμ
Η ξενάγηση στην έκθεση θα γίνεται από την κα Νίκη Κούρταλη – Κούλη, ενδυματολόγο και δημιουργό όλων αυτών των φορεσιών.
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την έκθεση του εργαστηρίου μας στα Λαγκάδια Αρκαδίας. και θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά!
Σχετικά Άρθρα
- Μουγκοπέτρος: "Καλός σύζυγος μπορεί να μην υπάρξω, αλλά καλός πατέρας υπήρξα και θα υπάρξω για τα παιδιά μου" (vd)
- Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Αλεξανδρή στη Δόξα Μεγαλόπολης!
- Τζιούμης: «Ζητήσαμε από την Αστυνομία ισονομία στους ελέγχους για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος – Ο νόμος να εφαρμόζεται παντού το ίδιο»
- Διάρρηξη σε μόνιμη κατοικία στον Βλόγγο – Έντονη ανησυχία στους κατοίκους
- Κανένα θέμα δεν συζητήθηκε στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης!






