3η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Η Διοίκηση και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης συμμετέχουν στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την οποία διοργανώνει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Προσκαλούμε νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας, καθώς και πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» (https://oramaelpidas.gr/.../thelo-na-gino-ethelontis.../...), και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» (https://www.xarisezoi.gr/iatrika-kritiria/), να συμμετέχουν στην ιδιαίτερα σημαντική αυτή δράση.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
Ώρες διεξαγωγής: 08:00 – 16:00
Χώρος διεξαγωγής: Εμβολιαστικό Κέντρο Γ.Π.Ν.Τ.
Ώρες διεξαγωγής: 08:00 – 16:00
Χώρος διεξαγωγής: Εμβολιαστικό Κέντρο Γ.Π.Ν.Τ.
Σχετικά Άρθρα
- To τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης στο "επιλέγω ζωή"
- Χατζηδάκης - Κυρανάκης - Βλάσης | Ανακοινώσεις για πιο μόνιμες λύσεις στη Γορτυνία, έργα στη Μεγαλόπολη και επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Τρίπολης
- Έκθεση Ζωγραφικής και Πηλού το Σαββατοκύριακο στο Παράλιο Άστρος
- Επιθεώρηση για αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα στην περιοχή του Δασαρχείου Βυτίνας (εικόνες)
- Με φανέλες του Αστέρα Χατζηδάκης, Κυρανάκης και Βλάσης! (εικόνες)






