Αυτό το Σαββατοκύριακο το τουρνουά “Βασίλης Παπαγεωργάκης” από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
Η ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνουν το Open Προπαιδικό Τουρνουά Juniors Ατομικό κάτω των 10 ετών “ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ”, το οποίο θα γίνει στις Δημοτικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης (Καλαβρύτων 92). Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12-13/10/2024.
Πιο συγκεκριμένα, το τουρνουά “Βασίλης Παπαγεωργάκης” γίνεται εις μνήμη ενός από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του Αθλητισμού της Τρίπολης, ο οποίος διετέλεσε πολλά χρονιά και Αντιπρόεδρος της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου.
Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία καθώς και οι γονείς των αθλητών να προβούν σε ΔΗΛΩΣΕΙΣ συμμετοχής ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/10/2024 (έως τις 14:00) για όλες τις κατηγορίες, Πράσινου, Πορτοκαλί και Κόκκινου Επιπέδου.
Αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα βγει την Παρασκευή 11/10 από την ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στην κοπή βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Αρκαδίας (vd)
- Κατσίγιαννης, Μουστόγιαννη και Παπαγεωργίου ξεσήκωσαν το πρωί της Κυριακής τον Σκάι! (vd)
- Λαμπρός εορτασμός του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Σβωλέϊκων Τεγέας (εικόνες)
- Δύο μήνες απαξίωσης: γιατί αγνοείται η Τρίπολη;
- Πλημμύρισε από κόσμο την Κυριακή το χωριό των Λαγκαδίων (εικόνες)






