Εξορμά στη Ζήρεια ο ΣΑΟΟ

Ο ΣΑΟΟ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 θα πραγματοποιήσει διάσχιση της μοναδικής ομορφιάς χαράδρας της Φλαμπουρίτσας από την περιοχή της I. M. Bλασίου έως το περιβόητο σπήλαιο του Ερμή και το χιονοδρομικό κέντρο.
Α’ πορεία: Περιοχή Ι.Μ. Βλασίου (Θέση Βαρνεβό)- χαράδρα Φλαμπουρίτσας – Λαιμός – σπ. Ερμή – Χιονοδρομικό Κέντρο
Ώρες: 4 Κατηγορία: Α++.
Β’ πορεία: Περιοχή Ι.Μ. Βλασίου (Θέση Βαρνεβό)- χαράδρα Φλαμπουρίτσας – σπ. Ερμή – Χιονοδρομικό Κέντρο
Ώρες: 6, Κατηγορία: B.
Aναχώρηση: 7 π.μ. απο πλ. Κολοκοτρώνη
Κόστος: 20€
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 270234980 , στον αρχηγό Γιάννη Αλειφερόπουλο 6977891583 , στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς επίσης στα γραφεία του Συλλόγου, B. Δεκάζου 9-11(Βραδυνές ώρες) .
Αρχηγοί: Γ. Αλειφερόπουλος, Κ. Πρωιμάδης, Μ. Καρακάλου, Νικ. Γκαύρος
Σχετικά Άρθρα
- Λαγός σε Σμυρνιώτη για τα Σπιτάκια Ανακύκλωσης: «Σας πούλησαν Cinquecento σε τιμή Mercedes και δεν πήρατε χαμπάρι»
- Κατάργηση έκδοσης Πιστοποιητικών από τους αρμόδιους φορείς και αυτεπάγγελτη αναζήτηση αυτών από τις δημόσιες υπηρεσίες
- Ο Πήγασος Α.Ο. Θυρέας στηρίζει την αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Καραγιάννη στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
- Kαμπανάκια Καραμανλή για θεσμική και εθνική κρίση