Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στολίζει το Χριστουγεννιάτικo δέντρο του στο ΔΑΚ Τρίπολης
"A December to remember"
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και η προπονητική ομάδα των κ.κ. Μαστρογιαννοπούλου, Αρβανίτη και Παπαδόπουλου θα ήθελαν να προσκαλέσουν όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις εγκαταστάσεις, που δραστηριοποιείται ο όμιλος μας στο Δ.Α.Κ Τρίπολης, την Τετάρτη 11/12 και ώρα 18:00!!
Από νωρίς το απόγευμα θα έχουμε φτιάξει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρά με μουσική, στολίδια, γλυκά, ζαχαρωτά και φυσικά το παραδοσιακό τσουκαλόκαυτο του ομίλου μας για τα ενήλικα μέλη μας.
Οι μικροί μας μαθητές θα τελειοποιήσουν τα φετινά τους πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα στολίδια τους τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουν για φιλανθρωπικό σκοπό, ο οποίος θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.... άλλωστε οι εκπλήξεις του ομίλου μας είναι πολλές και συνεχώς βελτιωμένες χρονιά με χρονιά.
Σας περιμένουμε να καλωσορίσουμε μαζί και αυτή τη χρονιά το Πνεύμα των Χριστουγέννων… #adecembertoremember2024
Σχετικά Άρθρα
- Η Δημητσάνα αποκτά το δικό της γήπεδο μπάσκετ!
- Τζιούμης από το Forum Πελοποννήσου: «Μετατρέπουμε την πρόκληση της απολιγνιτοποίησης σε εφαλτήριο για μια νέα, αειφόρο ανάπτυξη»
- Σύλληψη 71χρονου στην Τρίπολη | "Είχε 4 σκύλους για τους οποίους δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας τους"
- Επανεκλέχτηκε ο Δημήτρης Γράσσος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος
- Δολιανίτης: "Δεν μπορεί να υπάρξει ισχυρή Πελοπόννησος με αδύναμους Δήμους"






