Εθελοντική αιμοδοσία από το "Άξιον Εστί"

Ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στην 9η ΕΜΟΔΕ, στο πρώην Μουσικό Σχολείου του Αγίου Βασιλείου έξω από την Τρίπολη, εθελοντική αιμοδοσία από 09:00 – 15:00, με την Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», με τη σημαντική συμβολή των ανθρώπων του Πυροσβεστικού Σώματος.
Παράλληλα, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στο Άστρος, από 10:00 – 16:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.
Όσες φιάλες μαζευτούν, θα χορηγηθούν στα παιδιά που πάσχουν από Νεοπλασματικές Ασθένειες, έτσι η συμμετοχή όλων μας κρίνεται πολύτιμη.
Για τον Σύλλογο Άξιον Εστί
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Παναγούλης
Tags:
Άξιον Εστί,Σχετικά Άρθρα
- Σε Τρίπολη, Λεβίδι, Άστρος και Λεωνίδιο θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας
- Τον Ασημένιο Πανελληνιονίκη Αλέξανδρο Μπουτσιάνη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας!
- Με κόσμο ο Αστέρας AKTOR στο Βόλο - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
- Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος- Βιοχάλκο | Σημαντική προσφορά για το Γυμνάσιο Τεγέας! (εικόνες)
- Το Μουσείο Δασικής Ιστορίας και η ενίσχυση πυροπροστασίας του Μαινάλου στη συνάντηση Πτωχού και Πολιτιστικού Αθλητικού Λαογραφικού Συλλόγου Χρυσοβιτσίου