Ένα ταξίδι ποίησης και μουσικής στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 19:30, το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης φιλοξενεί την εκδήλωση «Σκιαγράφοντας τον Γ.Δ. Αναγνώστου», μια ξεχωριστή σύμπλευση ποίησης και μουσικής.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης:
θα παρουσιαστούν ποιήματα και πεζά από τα έργα τού Γ. Δ. Αναγνώστου (Τα Λάματα Της Πρώτης Νιότης, Μέσα Στα Όμικρον Του Ονείρου, Η Πολυθρόνα Της Λύπης, Ο Μονόλογος Του Ελπήνορα και άλλοι μύθοι), σε απαγγελία του ίδιου του δημιουργού και της Κωνσταντίνας Καπογιάννη.
Την ποιητική αυτή αφήγηση θα πλαισιώσει μουσικά ο πιανίστας Γιώργος Κότσικας, ερμηνεύοντας κινηματογραφικά μουσικά έργα, ως έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στον πατέρα του ποιητή, Μίμη Αναγνώστου.
Την σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Γιώργος Κωτσιόπουλος.
Η εκδήλωση έχει διάρκεια μίας ώρας και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας αυτή τη μοναδική συνάντηση λόγου και μουσικής.
Tags:
Γιώργος Αναγνώστου,Σχετικά Άρθρα
- Σαρωτικές οι γυναίκες του Αστέρα - Έριξαν 6 γκολ στη Κηφισιά!
- Η γιορτή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στα Σβωλαίικα Τεγέας
- Εκδόθηκε νέο βιβλίο για την Καρύταινα!
- Ο θαυμασμός της Μαρίας Καρυστιανού για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη (vd)
- Η μνήμη παραμένει ζωντανή στην Τρίπολη | Με συγκίνηση οι εκδήλωσεις για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (εικόνες - βίντεο)






