Αποκριάτικο γλέντι στο Πάπαρη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάπαρη
Το Ορεσθασιον
Σας προσκαλεί στο αποκριάτικο party του την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στην μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού μας Κέντρου στην Πλατεία του χωριού.
Θα προσφερθούν δωρεάν εκλεκτοί μεζέδες , κρασί , αναψυκτικά κ.λ.π. είδη . Ορχήστρα με ζωντανή μουσική θα απογειώσει το κέφι σας και οι χοροί θα διαρκέσουν μέχρι το πρωί.
Μάσκες σερπαρντίνες και άλλα αποκριάτικα αξεσουάρ θα κάνουν ξεχωριστή την βραδιά σας.
Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.
Σας περιμένουμε,
Σχετικά Άρθρα
- Λιμάνι Λεωνιδίου | Περιμένουν έργα εδώ και ... 13 χρόνια - "Δεν ντρέπονται; Πότε θα το φτιάξουν το ρημάδι;" (vd)
- 2025 | Η γιορτή των Αγίων Αναργύρων στον Κοσμά Αρκαδίας
- Κατολισθήσεις στο δρόμο "Λεωνίδιο - Τσιτάλια" | Με δική τους ευθύνη περνούν οι οδηγοί, ακόμα περιμένουν τα έργα της Περιφέρειας (vd)
- Δίκη Φιλιππίδη | «Αθώος λόγω αμφιβολιών» η πρόταση εισαγγελέα για την πρώτη απόπειρα βιασμού
- Ένωση Βυζικιωτών: "Ζητήσαμε το παλιό δημοτικό σχολείο για τις εκδηλώσεις των 80 χρόνων του συλλόγου και ο δήμος Γορτυνίας αρνείται να το συζητήσει"