Γυναίκες Πρόεδροι των Συλλόγων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος θα τιμηθούν στην Αθήνα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Π.Ο.Ε. σας προσκαλεί σε μια εκδήλωση τιμής για τη γυναίκα, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΟΕ (Ζωγράφου 9 - Αθήνα) το Σάββατο 15 Μαρτίου 2025 και ώρα 18:00.
Θα μιλήσουν:
- Ξένια Αργειτάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια ΕΚΠΑ, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και μέλος Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών.
- Σοφία Παπαδημητρίου, δικηγόρος (Dr. jur. München), Ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Senior Counsel NK Law Firm.
Θα τιμηθούν οι γυναίκες Πρόεδροι των Συλλόγων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Για την Π.Ο.Ε.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Μπέντος
Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Παγιώτας
Επιμέλεια εκδήλωσης: Αναστασία Δάρρα, Σούλα Λάμπρου, Βίκυ Μανιάτη και Παναγιώτα Σιωρά.
Έργο του ζωγράφου Γ. Κέττη
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σχετικά Άρθρα
- Τραυματισμοί στην πλατεία Μπασιάκου | Θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα τις επόμενες ημέρες
- Και επίσημα … γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας
- Γιαννακόπουλος για τις εξελίξεις με το 11ο Στρατόπεδο: "Η απόλυτη κατάντια για την Αρκαδία, για τους πολιτικούς που ορίζουν τις τύχες και το μέλλον του τόπου"
- Οι 4 προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (τα αδέρφια Αρβανίτη, η Κότσινα & η Παπαγεωργίου) πιστοποιημένοι διαιτητές της ΕΦΟΑ
- Στον Μητροπολίτη Επιφάνιο ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού και ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ Τρίπολης - Τι ανακοινώθηκε για το "11ο"





