Άστρος | Ενημερωτική ομιλία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εγκεφαλικών επεισοδίων
Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Το Εγκεφαλικό και προλαμβάνεται και θεραπεύεται» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου 2025, και ώρα 18:30, στο Ίδρυμα Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφειρή στο Άστρος.
Η κ. Κορομπόκη, Επίκουρη καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και Παθολόγος της Θεραπευτικής Κλινικής "Αλεξάνδρα", θα αναπτύξει μια σειρά από προβληματισμούς που αφορούν στο Εγκεφαλικό Επεισόδιο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Κορομπόκη θα απαντήσει επίσης σε συχνές ερωτήσεις του κοινού και θα μοιραστεί πολύτιμες πληροφορίες για την πρόληψη, την αναγνώριση και την αντιμετώπισή του.
Η συζήτηση αυτή αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα ζήτημα υγείας που αγγίζει όλους μας, προσφέροντας χρήσιμες γνώσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή μας ζωή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Tags:
Άστρος,Σχετικά Άρθρα
- Τατούλης: "Η αλήθεια είναι ότι επτά ολόκληρα χρόνια η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει προσφέρει στην Πελοπόννησο το απόλυτο μηδέν!"
- Ορκίστηκε Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ ο Γεώργιος Τσακωτός από την Τρίπολη (εικόνες)
- Σπιτάκια Ανακύκλωσης | Πιθανές δυσλειτουργίες το επόμενο διάστημα, δεν θα δίνεται αντίτιμο μέχρι να προκύψει νέος ανάδοχος
- Περιφερειακή Επιτροπή | Μειοδότες για τους δρόμους "Ίσαρη - Βάστα", "Άστρος - Λεωνίδιο" και "Στόλος- - Αγιάννης"
- Αστέρας | Αυτός είναι ο λόγος που δεν κυκλοφορούν διαρκείας για τη Θύρα 1!






