Άστρος | Ενημερωτική ομιλία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εγκεφαλικών επεισοδίων
Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Το Εγκεφαλικό και προλαμβάνεται και θεραπεύεται» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου 2025, και ώρα 18:30, στο Ίδρυμα Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφειρή στο Άστρος.
Η κ. Κορομπόκη, Επίκουρη καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και Παθολόγος της Θεραπευτικής Κλινικής "Αλεξάνδρα", θα αναπτύξει μια σειρά από προβληματισμούς που αφορούν στο Εγκεφαλικό Επεισόδιο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Κορομπόκη θα απαντήσει επίσης σε συχνές ερωτήσεις του κοινού και θα μοιραστεί πολύτιμες πληροφορίες για την πρόληψη, την αναγνώριση και την αντιμετώπισή του.
Η συζήτηση αυτή αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα ζήτημα υγείας που αγγίζει όλους μας, προσφέροντας χρήσιμες γνώσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή μας ζωή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Tags:
Άστρος,Σχετικά Άρθρα
- ΔΥΠΑ - ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. νέες ευκαιρίες τοπικής απασχόλησης
- Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο ''Στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη''
- Διαχείριση απορριμμάτων | Νέα αθωωτική απόφαση για τον Γιάννη Σμυρνιώτη
- Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στα Πούλιθρα με δωρεάν θαλάσσια μεταφορά!
- Γιορτάζει ο Ναός Αγίου Γεωργίου στο Πανάγαλι






