Ο Παπαπέτρου σφυρίζει τον ημιτελικό της Κρήτης
Τους διαιτητές των ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Bettson έκανε γνωστούς η ΕΠΟ/ΚΕΔ, με τον Ροχίτ Σάγκι να σφυρίζει στην OPAP Arena. Στο κρίσιμο παιχνίδι της Κρήτης, την Τετάρτη (2/4, 17:00) ορίστηκε ο Παπαπέτρου.
Στον αγώνα της Κρήτης, βοηθοί του Παπαπέτρου είναι οι Δημητριάδης, Μπούξμπαουμ, 4ος ο Πολυχρόνος, ενώ στο VAR ο Ευαγγέλου με βοηθό τον Κουμπαράκη. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.
Tags:
Αστέρας Τρίπολης AKTOR,Σχετικά Άρθρα
- Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την Τρίτη η κηδεία του δημοσιογράφου Θάνου Οικονομόπουλου, συζύγου της Αντιδημάρχου Μαρίας Φράγκου
- Η τελετή της δεύτερης φάσης της αδελφοποίησης του Γυμνασίου Τεγέας με το Νικολαΐδειο Γυμνάσιο Πάφου (εικόνες)
- Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου | Ζητά σαφές και αυστηρό πλαίσιο για τις ΑΠΕ και προστασία των τοπικών κοινωνιών
- Διπλό θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας – Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ (vd)
- Σφοδρή αντιπαράθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο | Θα "τρέξει" μελέτη για τις επιπτώσεις από τις ΑΠΕ στην Αρκαδία - Δεν αποφασίστηκε αναστολή έργων






