Ανοικτές πόρτες για το κοινό το Σάββατο στο Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων
Ο Δήμος Τρίπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων, ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρες 11:00 - 15:00, το Δημοτικό Καταφύγιο θα έχει ανοικτές τις πόρτες για το κοινό.
Καλούνται μαθητές, νέους και όσους αγαπούν τα ζώα να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τα φιλοξενούμενα αδέσποτα, να ενημερωθούν για το έργο της φροντίδας τους και να μάθουν περισσότερα για τις διαδικασίες υιοθεσίας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με τα ζώα, να γνωρίσουν το προσωπικό και τους εθελοντές του καταφυγίου και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλουν στην προστασία των αδέσποτων.
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Εκδήλωση με θέμα «Η Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου: Γενοκτονία-Τεκμήρια-Μαρτυρίες»
- "Πάντα να Προσφέρω..." από τους Προσκόπους και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης
- Πόσο κοστίζει μια απόφαση που δεν πήρατε ποτέ;
- Βόρεια Κυνουρία | Η διακήρυξη της Κτηματικής Υπηρεσίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας
- “Ο Δήμος Τρίπολης δίπλα στη γυναίκα, στη μητέρα, στην εργαζόμενη”






