Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη θα εορταστεί και φέτος η μνήμη του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στην Ενορία Καλλιανίου Γορτυνίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.
Το πρόγραμμα της πανηγύρεως ξεκινά την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, με τον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεστεί στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό.
Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν το Σάββατο 10 Μαΐου 2025 με την τέλεση του Όρθρου στις 7:30 π.μ., και στη συνέχεια της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, η οποία θα ξεκινήσει περίπου στις 8:30 π.μ., αμέσως μετά την Αρτοκλασία.
Η τοπική ενορία προσκαλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν στις ιερές ακολουθίες και να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου Νικολάου, σε ένα κλίμα ευλάβειας και ενότητας.
Σχετικά Άρθρα
- Δημήτρης Δέμος: "Η Ελλάδα διαθέτει δυνατή φαρμακοβιομηχανία για να ανταπεξέλθει στον νέο οικονομικό χάρτη"
- Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο | Παρέμβαση για να ενημερωθεί η λίστα των δικαιούχων στο Μέτρο 23
- Στις 30 Ιουνίου η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου
- Μονοπώλησε η υδροδότηση του Φωκιανού σε συνάντηση στην Κοινότητα Πηγαδίου (εικόνες)
- Παναρκαδικός Α.Ο. | Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση - Όλες οι θέσεις και τα ονόματα!