Τρίπολη | Την Κυριακή οι εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας

Εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα γίνουν την Κυριακή (25/5/2025) στην Τρίπολη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
9:45 Τέλεση Μνημοσύνου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου. Εκφώνηση ομιλίας από την Ιατρό κ. Τατιάνα Παρχαρίδου.
10:15 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Δήμου Τρίπολης, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και του Συλλόγου Ποντίων Αρκαδίας, στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων (Πλατεία Άρεως), όπου θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους.
Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Tags:
Γενοκτονία Ποντίων,Σχετικά Άρθρα
- Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου στο χωριό Σπάθαρι Γορτυνίας
- Νερό στη Ζάτουνα | "Ξεκινούν εργασίες για τη διασύνδεση της πηγής με το αντλιοστάσιο"
- Δόριζα SOS: "Εξοχικά με θέρμανση για ημιμόνιμη διαμονή ζητούν οι ξένοι αγοραστές στην Πελοπόννησο"
- Επετειακή Εκδήλωση για τα 20 Χρόνια της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας - Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη
- Υπόμνημα Καραμανλή για τα Τέμπη: Αρνούμαι ότι έχω τελέσει αξιόποινη πράξη
1 σχόλιο
-
Γενοκτονία Πόντου
Γενοκτονία Γαζας