Τρίπολη | Την Παρασκευή το τελευταίο "αντίο" στη Θεοδώρα Πανοπούλου
Σε κλίμα συγκίνησης, η Τρίπολη αποχαιρετά την πολυαγαπημένη Θεοδώρα Ιωαν. Πανοπούλου, το γένος Γεωρ. Σπηλιοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, στις 6:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 5:30 μ.μ. για τον τελευταίο ασπασμό.
Η οικογένεια της εκλιπούσας – τα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, συγγενείς και φίλοι – καλούν όσους την γνώρισαν να ενώσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση της ψυχής της. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί ενίσχυση στο Χαμόγελο του Παιδιού, ως πράξη αγάπης και κοινωνικής προσφοράς, τιμώντας το ήθος που διέκρινε την πορεία της εκλιπούσας.

Tags:
Κηδείες στην Αρκαδία,Σχετικά Άρθρα
- ΝΔ | Συγχαρητήρια Βλάση σε Κυρανάκη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα!
- Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης νέος Γραμματέας της ΝΔ - Συγχαρητήρια από την Μαυραϊδοπούλου της ΔΕΕΠ Αρκαδίας
- Δημητσάνα | 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Νήμα» στις 27-28 Ιουνίου 2026
- Τρίπολη | 8ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
- Από την 1η Ιουλίου ψηφιακά όλα τα απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία!






