Τρίπολη | Την Παρασκευή το τελευταίο "αντίο" στη Θεοδώρα Πανοπούλου
Σε κλίμα συγκίνησης, η Τρίπολη αποχαιρετά την πολυαγαπημένη Θεοδώρα Ιωαν. Πανοπούλου, το γένος Γεωρ. Σπηλιοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, στις 6:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 5:30 μ.μ. για τον τελευταίο ασπασμό.
Η οικογένεια της εκλιπούσας – τα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, συγγενείς και φίλοι – καλούν όσους την γνώρισαν να ενώσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση της ψυχής της. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί ενίσχυση στο Χαμόγελο του Παιδιού, ως πράξη αγάπης και κοινωνικής προσφοράς, τιμώντας το ήθος που διέκρινε την πορεία της εκλιπούσας.

Tags:
Κηδείες στην Αρκαδία,Σχετικά Άρθρα
- Συνταξιούχοι Αρκαδίας: "Η σύνταξη τελειώνει από τις 15 του μήνα"
- Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Κυνουρίας | Τα λιμενικά τέλη πρέπει να πληρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
- Το "αντίο" του Γιάννη Μαρνέρη στον Γιάννη Κότσυφα ...
- Μεγαλόπολη | Την Κυριακή η παρουσίαση του βιβλίου του κοινωνιολόγου Άρη Ασπρούλη με τίτλο « Ο μελαγχολικός εργάτης»
- Επερώτηση Γιαννακούρα για κακοτεχνίες σε δύο οδικά έργα στην Αρκαδία






