Κλειστά τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας από 11 έως 31 Αυγούστου
Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ενημερώνει ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 11 Αυγούστου έως και την Κυριακή 31 Αυγούστου 2025.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι υπηρεσίες θα λειτουργούν αποκλειστικά για την έκδοση αδειών γάμου, κάθε Δευτέρα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Σχετικά Άρθρα
- Κοκκοράς Γορτυνίας | Θετικός απολογισμός για το διήμερο εκδηλώσεων της 18ης Γιορτής Ρίγανης και Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (vd)
- Προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Επανεκλογή Μπαρούτσα στην Προεδρία, νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιόγκας, παραμένει Γραμματέας ο Δημάκος
- Χρυσό βραβείο για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στα Education Leaders Awards 2026! (εικόνες)
- Ανασχηματισμός στην Περιφέρεια | Καμία αλλαγή για την Αρκαδία - Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ο Λαμπρόπουλος, Αντιπειφερειάρχης ο Μανδρώνης






