Εγκαίνια και γιορτή στο Θεματικό Πάρκο και Μουσείο Νερόμυλου Σίταινας
Η Σίταινα ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της για τα εγκαίνια του Θεματικού Πάρκου και Μουσείου Νερόμυλου, μια εκδήλωση που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ζωή της περιοχής.
Την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2025, στις 19:00, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίταινας προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και παράδοση. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Παναγιώτη Τσιλιμίγρκα στο βιολί και στο τραγούδι, καθώς και τον Μιχάλη Καραχάλιο στο λαούτο, οι οποίοι υπόσχονται να χαρίσουν αξέχαστες μελωδίες.
Η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίταινας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, ζωντανεύοντας τη μουσική κληρονομιά της περιοχής.
Με σύνθημα «Με το καλό να μολέτε…», οι διοργανωτές καλούν όλους να γιορτάσουν μαζί την έναρξη λειτουργίας του χώρου, που φιλοδοξεί να αποτελέσει κέντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης και τουριστικής ανάπτυξης.
Σχετικά Άρθρα
- Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αρκαδία
- Νέα προβολή για το Μαθητικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου
- Συναυλία σήμερα στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
- Σχολικοί αγώνες σκάκι στην Τρίπολη | Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες (εικόνες)
- Το Επιμελητήριο Αρκαδίας χορηγός της 5ης Ημέρας Καριέρας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου






