Με το Κορακοβούνι συνεχίζονται οι καλοκαιρινές παραστάσεις θεάτρου σκιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας!
Όγδοος σταθμός το Κορακοβούνι!
Η μικρή πλατεία του Κορακοβουνίου γεμίζει με γέλια και φαντασία, την Τρίτη 19 Αυγούστου και ώρα 20:30 με μια απολαυστική παράσταση θεάτρου σκιών «Ο καραγκιόζης στο τρελοκομείο».
Ο αγαπημένος ήρωας, ο Καραγκιόζης, αναλαμβάνει καθήκοντα χρυσοχόου! Τι θα γίνει όμως όταν στο κατάστημα που εργάζεται κάνει την εμφάνισή της μια παράξενη γυναίκα, γεμάτη μυστήριο και ικανή να «σηκώσει» όλο το μαγαζί;
Πόσο απέχει τελικά η λογική από την παραφροσύνη;
Είσοδος ελεύθερη!
Σχετικά Άρθρα
- Ένωσαν δυνάμεις τα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου - Δεν πάνε στο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Συνελεύσεις για το αν κλείσουν ξανά οι δρόμοι!
- Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος ο Κωνσταντίνος Γόντικας
- Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δίπλα στους Γορτύνιους της Αθήνας (εικόνες)
- Τατούλης: «Έγκλημα εναντίον των ελαιοπαραγωγών ο διπλασιασμός των εξαγωγών ελαιολάδου χωρίς δασμούς από την Τυνησία στις Χώρες της Ε.Ε.»
- «Όχι σε λιγνιτωρυχείο» από Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας, βουλευτές, φορείς και κατοίκους






