Με το Ξηροπήγαδο συνεχίζονται οι καλοκαιρινές παραστάσεις θεάτρου σκιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας!
Ένατος σταθμός το Ξηροπήγαδο!
Το Δημοτικό Σχολείο Ξηροπηγάδου γεμίζει πάλι με ζωντανές φωνές και σκιές , την Τετάρτη 20 Αυγούστου και ώρα 20:30 με μια απολαυστική παράσταση θεάτρου σκιών «Ο καραγκιόζης και ο γίγαντας»
Σε μια επαρχιακή πόλη έχει παρουσιαστεί ένα παράξενο φαινόμενο, ένας Γίγαντας που τρομοκρατεί τους κατοίκους σκοτώνοντας μάλιστα και ορισμένους.
Ο Καραγκιόζης ανακαλύπτει ότι αυτός ο Γίγαντας, διαλέγει και επιτίθεται μόνο σε Έλληνες. Έτσι μαζί με τον Χατζηαβάτη, ανεβαίνουν στα βουνά και καλούν τον καπετάν Στράτο, να τους βοηθήσει.
Εκείνος και ύστερα από ανάθεση και του ίδιου του Πασά, δίνει σκληρή μάχη με τον Γίγαντα για ώρες μέχρι το ξημέρωμα.
Άραγε θα καταφέρει να σκοτώσει τον Γίγαντα και να σώσει τους κατοίκους της περιοχής;
Η συνέχεια επί σκηνής...
Είσοδος Ελεύθερη!
Σχετικά Άρθρα
- Γορτυνία | Τα άγνωστα κρησφύγετα - σπηλιές επί τουρκοκρατίας στους βράχους του Λάδωνα (vd)
- The Voice of Greece | Στην επόμενη φάση ο Ιωάννης Παυλόπουλος με τους Streeters (vd)
- Αρκαδία | Το ημερολόγιο εκδηλώσεων (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Τυρός | Το «Παλιέ Σκολείε» επέστρεψε! (εικόνες)
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Νίκες για Τεγέα, ΑΟ Νέων και Βρασιές






