Ιερά Πανήγυρις των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στον Ιερό Ναό «Παναγία η Γιάτρισσα» Τριπόλεως
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη θα τιμηθεί και φέτος η σεπτή μνήμη των Αγίων ενδόξων Μαρτύρων Κυπριανού και Ιουστίνης στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τριπόλεως, γνωστό και ως «Παναγία η Γιάτρισσα», υπό την πνευματική καθοδήγηση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.
Πρόγραμμα Ακολουθιών:
-
Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, ώρα 18:00
Θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, με τη συμμετοχή κληρικών και ευλαβών προσκυνητών. -
Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, ώρα 07:00
Θα ακολουθήσει Όρθρος και Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσευχηθούν και να τιμήσουν τους Αγίους, ζητώντας τη μεσιτεία και τη χάρη τους.
Σχετικά Άρθρα
- Ένας χρόνος Αναβιωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδίας «Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ» - Συμμετοχή στην παρέλαση για την επέτειο της Άλωσης
- Αθλητικό γεγονός με διεθνή χαρακτήρα στην Τρίπολη - Στο επίκεντρο ο σπουδαίος υπεραθλητής Γιάννης Κούρος (vd)
- Τρίπολη | «Ημέρα Εθνικής Επετείου και Εθνικής Μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή»
- Δόριζα SOS | Τάκης Παπούλιας: "Άδικη η κατηγορία κατά του Γιώργου Καρούτζου - Παράνομη και επικίνδυνη η εγκατάσταση ΑΠΕ και μπαταριών λιθίου (vd)
- Ανακοίνωση Ενορίας Κανδύλας | Πρόσωπο εμφανίζεται στην περιοχή ως ιερέας, τα στοιχεία του δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας






