Γενική συνέλευση στη Χορωδία Τρίπολης
Καλούνται τα Τακτικά –ταμειακώς, εντάξει– Μέλη της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 8:00 μ.μ., στα Εντευκτήρια του Σωματείου (νεοκλασικό κτίριο, Νικηταρά 17Α), σύμφωνα με το Καταστατικό της.
Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την Ημερήσια Διάταξη είναι:
- Διοικητικός Απολογισμός.
- Καλλιτεχνικός Απολογισμός.
- Οικονομικός Απολογισμός.
- Περαιτέρω Προγραμματισμός.
- Συζήτηση – Προτάσεις.
|
||||
|
||||
Σημείωση: Σε περίπτωση, μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, άνευ ετέρας προσκλήσεως.
Tags:
Χορωδία Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Διαγωνισμός | Κερδίστε δύο δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι "Αστέρας - Παναιτωλικός"
- Η επαναστατική γυμναστική τελείωσε για την παράκαμψη Λαγκαδίων
- Το ντοκιμαντέρ «Πειθαρχική Μεραρχία 999. Γερμανοί Αντιφασίστες στην Ελλάδα 1941 - 1945» θα προβληθεί στην Τρίπολη
- Στη Βυτίνα η εκπομπή "Όπου υπάρχει Ελλάδα" του Σκάι
- 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου | Τζιούμης: «Θέλουμε ο Δήμος Τρίπολης να βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτιστικών εξελίξεων»
1 σχόλιο
-
"Άνευ ετέρας προσκλήσεως". Γράψτε νεοελληνικά βρεεεε! Στο 2025 βρισκόμαστε, όχι στο 1960! Γιατί δεν γράφατε τότε ολόκληρη την πρόσκληση στην καθαρεύουσα; Ακούς εκεί...άνευ ετέρας προσκλήσεως!





