Ο Σκακιστικός Σύλλογος Τρίπολης τιμά τη μνήμη του Τάκη Δημητρακόπουλου
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το 14o ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΛΙΤΖ της ΕΣΣΠΕΠ με συνδιοργανωτή τον Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης (ΣΣΤ).
Η διοργάνωση φέτος έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου δασκάλου του σκακιού και φίλου Τάκη Δημητρακόπουλου — ενός ανθρώπου που με το ήθος, τη γνώση και το πάθος του συνέβαλε σημαντικά στην άνθηση του αθλήματος στην Τρίπολη.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Τοπική Κοινότητα Θάνα (Κέντρο Πολιτιστικού Συλλόγου Θανιωτών <<Άγιος Γεώργιος>>) που αποτελεί τον τόπο καταγωγής του Τάκη Δημητρακόπουλου.Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σπύρο Δημητρακόπουλο -Πρόεδρο της Τ.Κ.Θάνα,τον κ. Χρήστο Μπολοβή - Πρόεδρο του Συλλόγου Θανιωτών καθώς και όλο το Δ.Σ για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.
Το Δ.Σ. του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Κανδήλα - Όλες οι εκδηλώσεις!
- Με αισιοδοξία και ζεστή ατμόσφαιρα η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας (εικόνες)
- Η Μεγαλόπολη από την Αρχαιότητα στο Σήμερα: Παρουσίαση ενός ιστορικού Λευκώματος - σταθμού (vd)
- Δημήτρης Μποροβήλος: "Ευθύνη και υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά, για να ανταποδώσουμε την αφοσίωση του κόσμου στον ΑΣΤΕΡΑ μας"
- Β΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 9 γκολ ο Παναγιώτης Προκόπος του Ορχομενού Λεβιδίου






